Topic: Як я полюбила куртки з капюшоном
Зізнаюся чесно, раніше я не розуміла, навіщо цей додатковий елемент на одязі. Він тільки здавався зайвим, додавав непотрібної масивності, і взагалі — є безліч інших способів захистити голову. Я купувала виключно моделі з акуратним комірцем, здавалося, що це набагато елегантніше.
Дощова пригода стала поворотною у моєму гардеробі. Я опинилася під проливним дощем за кілька кілометрів від дому, не маючи з собою парасольки, з шапкою, що швидко промокла. Довелося тремтіти від холоду в очікуванні автобуса. Відчуваючи, як краплини стікають за комір я з захопленням дивилася на перехожих, які не звертали уваги на негоду завдяки капюшонам.
Наступного ж дня я вирушила на пошуки тієї самої моделі з капюшоном. Перебрала десятки моделей, поки не зупинилася на моделі, що підходила за всіма параметрами — комфортну, практичну і дуже елегантну. Шкода, що я не зробила цього раніше, то не морочилася б із парасолькою. Між іншим, на сайті https://moetisto.kr.ua/ я бачила багато цікавих моделей, які могли б зацікавити й інших.
Сьогодні моя куртка з капюшоном — річ, яку я ношу найчастіше. Він захищає від несподіваної зливи і навіть від несподіваної спеки. І я вже не уявляю, як жила без цієї простої, але такої важливої деталі.