Topic: Як я готувала курку в духовці

Раніше я боялася готувати курку в духовці. Мені думалося, що без досвіду не впоратися: то вона втратить соковитість, то верх підгорить, а середина залишиться сирою, то вона не буде готовою. Я користувалася простими рецептами — звичніше та спокійніше.

Доля внесла свої корективи, коли на порозі з'явилися родичі, а в холодильнику знайшлася тільки одна ціла курка. Згадала все, що колись чула, які читала в інтернеті. Я відкрила десятки сайтів із рецептами, визначилася з градусами та тривалістю, чим натерти, щоб було соковито, і як не перетримати її.

Мене найдужче турбувало, чи не пересушу її. Але коли вийняла з духовки рум'яну курочку з неймовірним ароматом, усвідомила — я змогла! Вона була соковитою всередині, рівномірно запеченою і неймовірно смачною. Усі були дуже задоволені, а я отримала натхнення готувати далі.

Зверніть увагу, на сайті yamamashka.khmelnytskyi.ua я знаходила натхнення для маринаду для маринаду та подачі. Тепер курка в духовці — те, що я готую найчастіше, яку я готую і на свята, і просто для рідних. І найприємніше, що більша частина роботи відбувається сама собою, поки духовка доводить страву до досконалості.